Skip to main navigation Skip to main content

Account / Projectmanager 

30-40 uur
communicatie, marketing, commercieel, lef

Kom werken met mooie klanten uit het hele land. Food, maakindustrie, (semi) overheid, software, lifestyle, onze portefeuille is divers en levendig. Wij bieden je een prachtige kans om je ervaring toe te passen en aan te scherpen. Om met een ambitieus en ervaren team van klantgerichte, strategische, creatieve en analytische specialisten het onderscheid te maken. Geen dag is hier hetzelfde, maar de kwaliteit van wat we leveren is constant. Omdat we sterk in ontwikkeling zijn, zoeken we een key player die het hoofd koel weet te houden en het hart warm. Wij zijn fris en Fries en wij zoeken een:

Account Manager met Project Skills


Wie ben jij?

Jij bent de schakel tussen klant, vormgevers, tekstschrijvers en de studio. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, lef en overtuigingskracht. Je werkt graag aan creatieve projecten. Je kunt snel schakelen in een functie en je bent een kei in organiseren. Deadline is deadline. Je werkt altijd klantgericht en weet de juiste prioriteiten te stellen, mede op basis van jouw kennis van de klant en diens markt. In bulletpoints:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • 2-5 jaar ervaring in marketing/media/reclame/communicatie;
  • Kritisch, organisatorisch sterk en stressbestendig;
  • Oog voor detail en kwaliteit; 
  • Durft het onderscheid te maken, houdt je ideeën niet voor je;
  • Commercieel. Een durfal en je bent niet op je mondje gevallen;
  • Natuurlijk spreek en schrijf je vloeiend Nederlands.

Wie zijn wij?

We zijn tegen de draad in. Daarmee kom je ver, weten wij Friezen. We lopen dan ook niet zomaar mee met de meute. En gooien bij onze klanten geregeld de kont tegen de krib. Alles in het belang van Het Grote Idee. We prikken door mooie praatjes, en komen graag tot de kern. Om boven te komen met een rode draad voor de campagnes van onze klanten die altijd onderscheidend is en altijd resultaatgericht. Behalve Fries spreken we ook vloeiend de taal van brand identity, strategy, brand activation en customer journey. Wij zijn BigID Brand Creatives; full service marketingbureau en onderdeel van CMG Nederland. 

Wat ga jij doen?

Je werkt samen met collega’s aan prachtige communicatieprojecten. Je maakt en bewaakt planningen en zet creatie, studio en media aan het werk. Je onderhoudt contacten met zowel opdrachtgevers als toeleveranciers en zorgt voor een vlekkeloze projectadministratie. Bovendien ken je je opdrachtgevers als geen ander, zoek je naar kansen en weet je nieuwe projecten binnen te halen. Oh, en je durft je mening te delen.

Wat wij jou bieden

Naast de wensen die wij hebben, mag je andersom ook wat van ons verwachten:

  • Een afwisselende functie in een ervaren, ambitieus en enthousiast team;
  • Marktconform salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden
  • 25 vakantiedagen


Een uitdaging waar je enthousiast van wordt?

Ben je enthousiast en zie jij je aan de slag gaan BigID Brand Creatives? Mail dan je sollicitatiebrief en CV naar Niels@bigid.nl, ter attentie van Niels Krommendijk.

Solliciteer direct