Skip to main navigation Skip to main content

Backend developers

32-40 uur
PHP, MySQL

Ben jij een ervaren back-end developer en ben je op zoek naar een fulltime job? Dan zoeken wij jou! Coolminds is op zoek naar twee back-end developers.

Wij zijn Coolminds, het fullservice internetbureau uit Leeuwarden. Wij ontwikkelen web apps en zijn sterk in het bedenken en in-house ontwikkelen van Virtual Reality applicaties. Wij werken voor opdrachtgevers als Vodafone-Ziggo, Schiphol, Albert Heijn, Qbuzz, Maars, Jeugdhulp Friesland, Alliade Zorggroep, Sandd.

Wil jij meebouwen aan web-en VR-applicaties? Aan de slag met de laatste technologieën en daadwerkelijk ergens je stempel op drukken? Kom dan werken als Senior Backend PHP developer bij Coolminds in Leeuwarden. 

Waar en met wie je dat gaat doen

Je wordt onderdeel van een team back- en frontend developers, design, 3d bouwers en projectmanagers met wie je korte lijntjes houdt, veel spart en ideeën uitwisselt. Je komt te werken in ons ruime pand aan de Tesselschadestraat in Leeuwarden. Een bruisende stad die je van alles te bieden heeft.

Wat we van jou verwachten

  • hebt minimaal 3 jaar PHP-ervaring;
  • vindt code quality super belangrijk;
  • wilt graag nieuwe dingen leren en samen sparren om tot de beste oplossing te komen;
  • hebt je eigen interne tech radar en probeert graag nieuwe technologieën uit;

Wat je van ons mag verwachten

Een informele werksfeer, waarin veel ruimte is voor jouw ideeën, initiatieven en ontwikkeling. Doordat je in een professioneel team werkt, gaat schakelen supersnel, heb je veel eigen verantwoordelijkheid en komt er veel op jouw schouders terecht. Maar dat geef je juist de kans om snel stappen te zetten en grootse dingen te doen.

En ook niet onbelangrijk...

  • een goed salaris dat tussen de 3.000 en 4.000 euro bruto per maand ligt (afhankelijk van je ervaring en niveau);
  • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • 25 vakantiedagen;
  • een mooie werkplek;
  • een dagelijkse lunch met verse en gezonde producten;

Enthousiast?

Lijkt het je wat om bij ons te komen werken? Dan ontvangen we graag je motivatie en jouw recente cv. Of misschien nog wel liever: je Github, StackOverflow, of welk ander tech-account dan ook. Zodat je kunt laten zien wat je in huis hebt. Mocht je vragen hebben, of eerst eens willen praten, dan kun je contact opnemen met Pelle Boekhorst p.boekhorst@coolminds.nl

Coolminds is onderdeel van CMG Nederland. Never. Stop. Exploring.

Solliciteer direct