Skip to main navigation Skip to main content

Zakelijke sales specialisten outbound

12-40 uur
callcenter, bellen, agent, sales, outbound, ziggo zakelijk

Omschrijven vrienden en familie jou als een echte winnaar en ga jij altijd tot het uiterste om iets voor elkaar te krijgen? Wil je daarnaast vrij zijn in het indelen van je eigen uren (minimaal 12 uur per week tot maximaal 40 uur per week)? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Wie zoeken wij?

Als sales specialist bij CrossOver voor het team Ziggo zakelijk in Leeuwarden ga jij aan de slag om nieuwe, oude en bestaande klanten te benaderen. In deze functie doe jij een passend aanbod om het klantenbestand van Ziggo zakelijk uit te breiden. Door jouw enthousiasme en goede communicatieve vaardigheden kom jij er achter wat de klant echt nodig heeft en kun je een passend aanbod doen. Voor deze functie zijn wij op zoek naar daadkrachtige persoonlijkheden die zich tot volwaardig salesprofessional willen ontwikkelen en daarbij deel uitmaken van het leukste team van Leeuwarden.

Nog geen ervaring?

Heb jij nog geen sales ervaring opgedaan? Dat geeft helemaal niks, het belangrijkste is dat je jezelf wilt ontwikkelen en hier graag meer over wil leren. In een tweedaagse training leer je alles over de producten van Ziggo en hoe je die op de juiste manier verkoopt. Na deze training kun jij jezelf flexibel inplannen met een minimaal aantal uren per week van 12 en een maximaal aantal uren van 40 per week. Je krijgt intensieve begeleiding op de werkvloer en wordt opgeleid tot commerciële sales topper.

De werktijden zijn van maandag tot en met donderdag van 9:00 tot 21:00 en vrijdag van 9:00 tot 17:00.

Wat bieden we?

  • Een fijn salaris van € 9,54 per uur + mooie bonussen!
  • Opleiding, begeleiding & training
  • Een employee journey waarmee jouw ontwikkeling beloond wordt
  • Een fijne werkgever met oog voor haar mensen
  • Een gedreven en gezellig team om in te werken
  • Leuke (groeps)incentives
  • Eigen werktijden

Geïnteresseerd of heb je vragen? Neem contact op via: sollicitatie@crossover.nl of mail je CV + motivatie!

Solliciteer direct