Skip to main navigation Skip to main content

Van idee tot client experience

CMG Nederland. De Creative Marketing Group die bestaat uit zes gespecialiseerde bedrijven met honderd marketing creatives. Ontstaan uit de behoefte om weer grip te krijgen op het complete marketingcommunicatietraject van onze klanten. Alle disciplines die een merk nodig heeft om de verschillende fases in de customer journey te bespelen, bieden wij geïntegreerd aan. Van brand strategy tot client experience. Van concept tot een-op-een klantcontact.

Dat doen we met merkstrategen, conceptontwikkelaars, designers, online marketeers, content creators, data analisten, VR-experts en klantcontact-experts. Met ervaren natives die elkaar inspireren en versterken en voor onze opdrachtgevers altijd streven naar gedegen en verrassend werk met meetbare successen. CMG Nederland weet doelgroepen te bereiken, klantcontacten te optimaliseren en continuïteit in de relatie met de doelgroep te bewerkstelligen. Wij weten klanten te vinden, te boeien en te binden.

Gedreven door passie, gevoed door nieuwsgierigheid

De ideeëngidsen achter succesvolle campagnes. Met kenners van merken en markten. Met know-how in strategy en brand activation. Met creatieven die eager genoeg zijn om maar één ding te willen: het onderscheid maken. Of het nu gaat om een ​​identiteit of campagne, wij maken uw merk zichtbaar, relevant en effectief door digitaal centraal te stellen en gebruik te maken van de kracht van traditionele media.

Bij Coolminds ontwikkelen we software en digitale maatwerkomgevingen die helpen jouw bedrijf uniek in de markt te zetten. Met het hoofd koel lopen we warm voor (complexe) digitale businessvraagstukken die aansluiten op het commerciële (b2b-)proces. Van offertetool tot bestel-, partner- of klantportaal: wij bieden de slimme, innovatieve software waarmee jij je salesprocessen optimaliseert en als bedrijf nog beter presteert.

De reis van eerste kennismaking tot het ontstaan van een waardevolle klantrelatie. CrossOver activeert contactpersonen tot en met de beslissingsfase van een aankoop. Wij weten (nieuwe) klanten te traceren, te boeien, te binden en te behouden.

De positionering creatives van DWVTS signaleren trends en formuleren vergezichten voor markten, merken en ondernemingen. In een dynamische markt moeten merken, om relevant te blijven, zich daarom regelmatig oriënteren op de toekomst en in de tijd hun positie herijken.

De digital marketeers van Go To 11 helpen organisaties en merken om online stappen te maken. Daarvoor heeft ze alle kennis over online marketing in huis. Idee, plan, creatie, productie, analyse en optimalisatie van de digitale marketingstrategie van merken, campagnes en organisaties.

Wereldwijd zijn er miljarden devices en applicaties die gebruik maken van het internet, waarvan de meeste met gebrekkige beveiliging. Cyberaanvallen worden steeds slimmer. Hackers een stap voorblijven is eminent. Onze specialisten zorgen ervoor dat applicaties bereikbaar zijn, en security is geborgd.

Als je drive, ambitie en creativiteit niet te stuiten is moet je extra aandacht geven aan je betrouwbaarheid, procedures en veiligheid. Dat is bij alle onderdelen van CMG Nederland geborgd. De bedrijven zijn ISO-gecertificieerd - ISO-certificeringen ISO 27001:2013 (informatiebeveiliging) en ISO 9001:2015 (kwaliteitsmanagement). Met de ISO-certificeringen, creativiteit en technologische kennis in huis kunnen we optimaal aan de eisen van onze opdrachtgevers voldoen.

CMG biedt alle disciplines in het complete marketing- en communicatietraject geïntegreerd aan. Voor verrassend én meetbaar merksucces. Dit doen we voor regionale, nationale en internationale opdrachtgevers. In een tijdperk van disruptie waar oude modellen en normen vervagen of juist sterker lijken te worden zijn de meer dan honderd marketing creatives van CMG Nederland uw partner. U kunt bouwen op onze ervaring en expertise. U kunt erop rekenen dat we elke dag nieuw zijn. Fris, creatief, vernieuwend en altijd vooroplopend.

We. Never. Stop. Exploring.