Skip to main navigation Skip to main content

Van big idea tot client experience

CMG. De Creative Marketing Group. Zes gespecialiseerde bedrijven met honderd marketing creatives. Ontstaan uit de behoefte om weer grip te krijgen op het complete marketingcommunicatietraject.

Om de marketeer maximaal support te bieden bij het creatief loodsen van zijn merk. Alle disciplines die een merk nodig heeft om de verschillende fases in de custumer journey te bespelen, bieden wij geïntegreerd aan. Van brand strategy tot client experience. Van concept tot een-op-een klantcontact. Dat doen we met merkstrategen, conceptontwik-kelaars, designers, online marketeers, content creators, data analisten, VR-experts, klantcontact-experts, you name it. Met ervaren natives die elkaar inspireren en versterken. En die hun ervaring graag koppelen aan een kweekvijver van jong toptalent. Zodat we een creatief bruisend broeinest blijven. Met verrassende én meetbare successen.

  Logo

  CMG. De Creative Marketing Group. Zes gespecialiseerde bedrijven met honderd marketing creatives. Ontstaan uit de behoefte om weer grip te krijgen op het complete marketingcommunicatietraject.

  Logo
  Positioning creatives

  De Wereld Van Tadek Solarz. Die trends signaleert, vergezichten formuleert en organisaties gidst bij het herijken van hun merkpositie. Die staat voor solide strategie en innovatieve nieuwe media.

  Visit site
  Logo
  Brand creatives

  De ideeëngidsen achter succesvolle campagnes. Met kenners van merken en markten. Met know-how in strategy en brand activation. Met creatieven die eager genoeg zijn om maar één ding te willen: het onderscheid maken.

  Visit site
  Logo
  Internet & virtual reality creatives

  Internetpionier van het eerste uur, en nog altijd koploper in nieuwe ideeën en toepassingen. Interactieve denkers en innovatieve doeners. De specialisten die functionele avonturen op beeldschermen toveren. Reisleiders in e-business, virtual reality, digital strategy, social media en smart hosting.

  Visit site
  Logo
  Sales creatives

  De reisleiders van succesvolle customer journeys en client experience. Weten nieuwe klanten te traceren, te boeien, te binden en te behouden. Met campagnes die inhoudelijk en technisch van de bovenste plank zijn.

  Visit site

  Kortom, de groep heeft alle know how in huis om vanuit onze eeuwenoude overtuiging, het nieuwe medialandschap te bespelen. CMG weet de doelgroep te bereiken, klantcontacten te optimaliseren en continuïteit in de relatie met de doelgroep te bewerkstelligen. Of, zo zeggen wij, we weten klanten te vinden, te boeien en te binden.

  Samenwerken? Vraag het ons.

  Contact